Sletting av brukerdata

Det er enkelt å slette dataene dine i Elton. Klikk på en seksjon nedenfor for å lese hvordan du gjør det.

  • Slett dataene dine i appen

    Hvis du fortsatt er logget inn i appen, kan du enkelt slette dataene og kontoen din.

    1. Åpne Elton-appen og gå til profilfanen.

    2. Hvis du har tilkoblede biler, redigerer du bilen og kobler den fra Elton.

    3. Gå til innstillinger.

    4. Bla helt ned og trykk på «Slett bruker».

    5. Bekreft slettingen og lukk appen.

  • Slett dataene dine ved forespørsel

    Hvis du ikke er logget inn på brukeren din i Elton-appen og ikke vil logge inn igjen, kan du sende oss en forespørsel om sletting.

    1. Gi beskjed om at du vil ha brukeren og dataene dine slettet til support@elton.app. Oppgi telefonnummeret eller e-postadressen du logget inn med.

    2. Vi sender deg en SMS for å bekrefte at brukeren er din. Svar «Ja» på SMS-en.

    Kontoen og dataene dine slettes innen 1 virkedag.

  • Hvilke data slettes, og hvilke slettes ikke?

    Når du sletter kontoen din, sletter vi følgende informasjon permanent:

    · Personopplysninger du har oppgitt, som telefonnummer, navn og e-post.
    · Brukerdata som favorittsteder, tidligere turer, bilinnstillinger og preferanser.

    Data om økonomiske transaksjoner slettes ikke umiddelbart. De lagres i minst 2 år i tråd med gjeldende lover og regler for regnskap og økonomi. Dette gjelder informasjon om ladeøkter og abonnementskjøp.

  • Kan jeg slette dataene mine uten å slette kontoen?

    Ja! Trykk på «Tilbakestill bruker» i innstillingene i Elton, eller send oss en forespørsel om å slette dataene dine, men ikke kontoen.